М-Газ ЕООД участва в Награди за отговорен бизнес 2023

25.02.2024

М-Газ ЕООД е сред участниците в категория „Инвеститор в околната среда” в Награди за отговорен бизнес 2023, организирани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Награждаването ще се проведе на 19 март 2024.

Организаторите обявиха, че 126 корпоративни проекта с кауза в Наградите за отговорен бизнес 2023. 82 компании кандидатстваха в 21-ото издание на най-престижния национален конкурс за социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие. За титлата „Инвеститор в околната среда” се борят 22 проекта.

Името на проектът на М-Газ е ‎„За опазване на околната среда“. Водената от М-Газ ЕООД екологична политика за опазване, ‎възстановяване ‎и ‎подобряване ‎на ‎околната среда е един от основните приоритети на ‎компанията. ‎ За да продължим да имаме водеща роля в осигуряването на чиста енергия ‎за ‎бизнеса, фирмената ‎стратегия за устойчиво развитие включва управлението на ‎отговорен ‎бизнес, който носи ползи ‎на обществото. Чрез целите, фокусирани ‎върху ‎екологичните, социални и управленски фактори, ‎се работи за устойчивото развитие ‎на ‎бизнеса и създаването на добавена стойност за ‎клиентите и служителите на компанията. ‎